Competities

TAT & Zomercompetitie

Tête à tête 2019

De speelperiode start 13 april, alle wedstrijden moeten zijn gespeeld voor 21 september en worden gespeeld op onderling af te spreken data. Een op 21 september niet gespeelde wedstrijd, telt voor beide teams niet mee in de ranking. De stand wordt bijgehouden op een daarvoor bestemde lijst in ’t Ketshuis. Voor de eindranking wordt uitgegaan van: aantal gewonnen wedstrijden, saldo, onderling resultaat. Zaterdag 28 september voor het Eindtoernooi wordt de slotronde gespeeld waarmee de eindstand wordt bepaald. Inschrijven voor 10 april via onderstaand formulier of op de inschrijflijst in 't'Ketshuis. Alleen leden kunnen zich hiervoor aanmelden.
Er wordt gespeeld volgens de regels van de NJJB en het interne reglement .
Beide spelers noteren de uitslagen in de map op de wedstrijdtafel, naast de computer en op de uitslagenlijst in de kantine.

Doubletten Zomercompetitie 2019

De speelperiode start 13 april, alle wedstrijden moeten zijn gespeeld voor 19 oktober en worden gespeeld op onderling af te spreken data.  De wedstrijden tegen de teams die eventueel uitvallen worden niet meegeteld voor de eindstand. Een op 19 oktober niet gespeelde wedstrijd, telt voor beide teams niet mee in de ranking. De stand wordt bijgehouden op een daarvoor bestemde lijst in ’t Ketshuis. Voor de eindranking wordt uitgegaan van: aantal gewonnen wedstrijden, saldo, onderling resultaat. Zaterdag 26 oktober wordt de slotronde gespeeld waarmee de eindstand wordt bepaald.
Inschrijven voor 10 april via onderstaand link of op de inschrijflijst in 't'Ketshuis. Alleen leden kunnen zich hiervoor aanmelden.
Er wordt gespeeld volgens de regels van de NJJB en het interne reglement .
Beide teams noteren de uitslagen in de map op de wedstrijdtafel, naast de computer en op de uitslagenlijst in de kantine.

 

  reglement itcHet reglement voor de interne competities.