Interne Competities

De poules voor de interne competities zijn bekend.

Doubletten

De onderstaande  doubletten hebben zich aangemeld en zijn ingedeeld in een poule met een halve competitie. De speelperiode start 13 april, alle wedstrijden moeten zijn gespeeld voor 19 oktober De wedstrijden tegen de teams die eventueel uitvallen worden niet meegeteld voor de eindstand. Een op 19 oktober niet gespeelde wedstrijd, telt voor beide teams niet mee in de ranking. De stand wordt bijgehouden op een daarvoor bestemde lijst in ’t Ketshuis. Voor de eindranking wordt uitgegaan van: aantal gewonnen wedstrijden, saldo, onderling resultaat. De stand op 19 oktober is tevens de eindstand.

1 Leo Scheepers / Roel Elgersma
2 Guus van Hooijdonck / Jules van Nispen
3 Ad Maas / Erwin van Hooij
4 Rinus Lazeroms / Kees van Zundert
5 Leo Blonkers / Ad Huigen
6 John Harijgens / Elly Harijgens
7 John Leenaerts / Netty Leenaerts

Tête à tête

Voor de TAT-competitie hebben zich 13 deelnemers aangemeld. De speelperiode start 13 april, alle wedstrijden moeten zijn gespeeld voor 21 september. De wedstrijden tegen de spelers die eventueel uitvallen worden niet meegeteld voor de eindstand. Een op 21 september niet gespeelde wedstrijd, telt voor beide spelers niet mee in de ranking. De stand wordt bijgehouden op een daarvoor bestemde lijst in ’t Ketshuis. Voor de eindranking wordt uitgegaan van: aantal gewonnen wedstrijden, saldo, onderling resultaat. De stand op 21 september is tevens de eindstand.

1 Ad Huigen                                     7 Jules van Nispen
2 Ad Maas                                        8 Marcel van Rijt
3 Bas Veraart                                9 Piet Konings
4 Ben Schillemans                      10 Rinus Lazeroms
5 Cor Posthumus                        11 Roel Elgersma
6 Guus van Hooijdonk              12 Ronald van Dijk