Bij ons is iedereen welkom, of je nu een recreatieve speler bent of een wedstrijdspeler. Onze club staat bekend om zijn warme en gezellige sfeer, waar zowel ervaren spelers als nieuwkomers zich direct thuis voelen.

Petanque, ook wel jeu de boules genoemd, is een sport die door vrijwel iedereen beoefend kan worden, ongeacht fysieke beperkingen. Het is een laagdrempelige sport waar iedereen snel mee kan doen. Voor de meeste leden staat het recreatieve aspect centraal, waarbij de sociale interactie een belangrijke rol speelt.

Voor degenen die graag wat competitie willen, biedt ERPV de Bommequet verschillende mogelijkheden. Met een wedstrijdlicentie kun je deelnemen aan toernooien, kampioenschappen en competities georganiseerd door de Nederlandse Jeu de Boules Bond. Voor de club competities en toernooien heb je uiteraard geen licentie nodig.

Wil je kennis maken met jeu de boules en met onze vereniging? Meld je tijdens openingstijden aan de bar of bij de wedstrijdkamer en je kunt direct een bouletje meegooien. Speelmateriaal is beschikbaar. Als je besluit om regelmatig te komen spelen, vragen we je om een inschrijfformulier in te vullen.

Meer informatie over onze openingstijden en speeltijden vind je op onze website. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij ERPV de Bommequet!